Treninger mandager kl. 17:00

Vi er tre NKK trinn 1 instruktører som har treninger på mandager kl. 17:00 på biltilsynet (NB! instruktører har fri i skoleferier). 

Treningen passer for både nybegynnere og de som har kommet litt lengre.

Hvis du lurer på noe kan du kontakte en av instruktørene. 


 For kontaktinformasjon kan du kontakte oss her -> Kontakt oss

Oppstart med treninger.

Felles dekk

Mange vil nok si ENDELIG!!! Endelig er treningene igang igjen. Nytt denne høsten er at treningene er flyttet til torsdager pga andre kurs og treninger for våre instruktører. 

Det var kommet et ønske om å ta apellmerket (bronsemerket) i lydighet og det har vi nå startet med. Hver trening blir det fokus på et eller to temaer hvor vi trener med instruktør i ca 30 min, også er det egentrening i 30 min etterpå. Og da er det mulighet for å spørre om ting man lurer på.

Denne torsdagen var det lette regnbyger, 7 deltakere fra Lyngdal, Kvinesdal og Farsund, og temaet var tilgjengelighet og lineføring. 

De forskjellige teamene vi skal innom er tilgjengelighet, lineføring, dekk fra holdt, innkalling fra sitt, stå under marsj, enkel dekk 1 min.

Men hvis man ikke vil ta bronsemerket så er man hjertelig velkommen på treninger, både for å trene og for det å sosialisere hundene. Alle er hjertelig velkommen uansett treningsnivå på hunden og for å ha det gøy sammen.