Treninger mandager kl. 17:00

Vi er tre NKK trinn 1 instruktører som har treninger på mandager kl. 17:00 på vår nye området på Svege (gml parkeringsplass til Simek.

(NB! instruktører har fri i skoleferier). 

Treningen passer for både nybegynnere og de som har kommet litt lengre.

Hvis du lurer på noe kan du kontakte en av instruktørene. 

 For kontaktinformasjon kan du kontakte oss her -> Kontakt oss

Oppstart med treninger.

Felles dekk

Felles dekk

Mange vil nok si ENDELIG!!! Endelig er treningene igang igjen. 

Det var kommet et ønske om å ta apellmerket (bronsemerket) i lydighet og det har vi nå startet med. Hver trening blir det fokus på et eller to temaer hvor vi trener med instruktør i ca 30 min, også er det egentrening i 30 min etterpå. Og da er det mulighet for å spørre om ting man lurer på.

Denne dagen var det lette regnbyger, 7 deltakere fra Lyngdal, Kvinesdal og Farsund, og temaet var tilgjengelighet og lineføring. 

De forskjellige temaene vi skal innom er tilgjengelighet, lineføring, dekk fra holdt, innkalling fra sitt, stå under marsj, enkel dekk 1 min.

Men hvis man ikke vil ta bronsemerket så er man hjertelig velkommen på treninger, både for å trene og for det å sosialisere hundene. Alle er hjertelig velkommen uansett treningsnivå på hunden og for å ha det gøy sammen.

 

 

Nyeste kommentarer

01.11 | 19:22

Hei Siri, du kan sende en melding til Wenche (46543487). Hun kan hjelpe deg videre.

01.11 | 18:07

Hei. Når starter dere med kurs i lydighet? Jeg ønsker å gi det i julegave til en 3 år boardercoller. Ikke tidligere vært på kurs.

19.09 | 21:33

Hei, jeg har en staffordshire bull terrier valp som er 11 uker nå, når tid er det greit og melde oss på et valpekurs?

19.10 | 09:52

Hei Trond. Vi har nettopp hatt ett kurs, så ett nytt et vil ikke komme før til våren. Men du er hjertelig velkommen til å delta på våre treninger.

Del denne siden